Předejte vládu! Komu? Třeba do Bruselu!

       Schopnost vlády existovat chvilku bez skandálů se totálně vytratila. Propadla se do každodenního koloritu rozebírání koaličních průšvihů, afér a kauz. Na smysluplné vládnutí nějak nezbývá čas, situace se stále více dramatizuje, koalice díky straně Věci veřejné nebudou už vlastnit většinu stoosmnácti hlasů, ale asi jen stošesnácti , což k převaze ve sněmovně sice bohatě postačuje,ovšem akceschopnost vladařů se momentálně blíží k nule     Nejen že chybí morálka, důslednost a smysl pro pořádek (toto slovo vymizelo ze slovníku), ale schválnosti, komploty, arogance a lhaní mají v chování a jednání politické garnitury navrch. Atmosféru nezvrátí ani bezbarví socialisté a už vůbec ne ti praví soudruzi z KSČM.

    Dobrat se pravdy je pro konzumenta nesourodých porcí informací ze  standardních médií neřešitelné, ale i potencionální pravda u nás bude přetavena v nesmyslnou karikaturu polopravd. Ztráta mozkové kapacity zhodnotit základní hodnoty ve společnosti se stává nepsanou normou v politických kruzích. Národ je silně mrzut, světla naděje v dáli nesvítí, jen falešní lodivodi směřují koráb na skaliska.

       Co všák s tímto neveselým stavem vážení? Můžeme se uzavírat do sebe, do slupky svých rodin a přátel, kutit na chalupách, jezdit si na dovolenou či sledovat televizní seriály – jenže před tím srabem stejně neutečeme. Nebo být stále pod vlivem návykových látek ?

         Nejsou prostě lidi k vládnutí! Ovšem kritika poměrů samozřejmě sama o sobě nestačí. A hle, zde jest  jedno z možných řešení. Předejme vládu do Bruselu! Ať o nás rozhoduje někdo cizí! My Češi se možná za rok sjednotíme a pak budeme v jednom šiku  (budovat republiku) bojovat za svobodu národa, vznikne třeba i další forma ,,národního obrození“ jednadvacátého století.

Přidal admin do Články. Reakce: Komentáře nejsou povoleny

Komentáře zde nejsou povoleny.