Smutné figurky

     Pořád se jenom ptám, co český člověk snese a unese. Tak včera večer se nám vládnoucí koalice tak trochu smířila. Pro všeobecný lid, tak trochu naoko. Bude nový ministr vnitra a to ODS je ráda, že už tam nešťourá nekompetentní pan ,,Na vlastní oči“. Slečna Kočí si oddechla, že už se o ni tolik v médiích nespekuluje a předseda poslaneckého klubu ODS Tlučhoř si vysloužil výtku pana prezidenta. To dovedlo k odvaze některé ,,modráky“ ze sněmovny, dokonce si dovolili veřejnou kritiku na svého šéfa.

    Je příznačné pro modrý klub, že si páni poslanci začli dovolovat, až když kritiku posvětil jejich největší autorita, tedy otec zakladatel ODS. To samozřejmě není pan Nečas. Tímto stálým kolotočem se také zapomíná na pana Vondru a jeho ,,trošku dražšší “ ozvučování, na ,,kalouskoviny“ minulých let raději nevzpomínat.

Co s tím vážení spolužijící? Nové volby nám asi mnoho nepomohou, vítězná ČSSD (jak už tradičně to oranžoví umí) nemají kamarády do vlády, tedy kromě KSČM – ale těmi snad ne?! Jaká je budoucí vize , perspektiva? To asi tahle garnitura bude muset odejít do věčných lovišť, pak nová generace snad najde nějakou lepší sestavu.

Přidal admin do Život okolo nás. Reakce: Jeden komentář

Komentáře zde nejsou povoleny.