Vždyť se ,,nic“ nestalo

Tak nám dneska pan Janoušek, přítel pana Béma, bývalého primátora Prahy

a kandidáta na předsedu ODS, ukázal , kdo je tady pánem. Proč by si nedal trošku toho alkoholu, když  mu kamarádi zajistí vyspání hezky doma, ve vyhajané postýlce. Jeho advokáti mu jistě vytvořili plán, jak a co má udělat, co má vypovídat, třeba pošle kytičku s omluvným dopisem ženě, kterou zcela ,,náhodou“ odhodil svým autem tak, že bojuje o život. Nebo zítra či pozítří pošle 100 000 Kč (možná víc –ale aby to zase aby to nevypadalo, že má moc penízků) na nějaký charitativní účel.

     ,,Trošku, trošičku“ mě děsí, že odposlechy z roku 2007 (!) musely ve svodce BIS putovat na stůl tehdejšímu premiérovi  Topolánkovi  a kdyby se ty úžasné dialogy nedostaly údajně přes Bártovu ABL až do MFD, tak bychom dnes na pana Béma pomalu zapomněli. Pan Janoušek řídil pražský magistrát (a kolik jemu podobných stále funguje na různých úrovní), pan Topolánek a jemu blízcí o situaci věděli a jak se zachovali? Pan Bém měl svého Janouška a pan Topolánek si pořídil svého pana Dalíka. Na pražských obvodech to vypadá zřejmě obdobně, podívejte se na starosty městských částí. Pan Nečas si s panem Bémem promluví (ten mu asi vynadá, že ), možná ho přemluví aby opustil ODS , nebo mu vynadá, že se nechal takhle hloupě nachytat.

      Panové z ODS jsou si poměrně jistí, že je budou jejich věrní volit, protože jejich skálopevné přesvědčení o jedinečnosti své strany nepochybují a přes ,,drobné“ nešvary, ,,jedince“ co občas selžou (to je přece v každé straně) jsou v podstatě předvojem demokratických sil v ČR. I když něco podobného hlásala 40 let jiná ,,vůdčí“ strana.

      Jsem si ,, jist,“ že panu Janouškovi budou měřit stejným metrem, jako každému z nás, že dostane podmíněný trest a prezident mu možná dá milost, pročpak by to nešlo?

        Možná by bylo dobré požádat o politický azyl v nějaké tzv.. banánové republice a přijít tak na jiné myšlenky. Třeba se tak někdo  na chvilku může zbavit myšlenek na možnost zavedení pořádku nějakým rázným, leč nějakým primitivním a účinným způsobem. Ale to by takového člověka třeba nařkli z propagace nacismu a hlavně rasové nesnášenlivosti, možná z terorismu a tak podobně.

        Nečinnost této politické garnitury  začíná nahrávat podobným řešením.Ale kdo se tomu ještě diví.

Přidal admin do Nezařazené. Reakce: Komentáře nejsou povoleny

Komentáře zde nejsou povoleny.